Stecker-Café: Creatieve oplossingen in product en design op 3 november

Benieuwd naar creatieve oplossingen in product, proces en social design? Designers gaan in gesprek met ondernemers en ondernemende maatschappelijke organisaties. Doel is om samenwerking te laten ontstaan op de werkvloer. Nieuwe ideeën de ruimte geven, kan namelijk een boost geven aan het productieproces. Kom hiervoor op woensdag 3 november van 16.00 tot 18.00 uur naar Innovatiecentrum De Steck.

Wie verzorgen dit keer ons Stecker-Café?

Joris de Groot, Studio Joris de Groot
Joris is een ontwerper die in zijn werk de spanning tussen ambacht en industrie zoekt. Eenmaal vertrouwd met het proces van de bestaande technieken, experimenteert hij met de beschikbare machines en materialen voor nieuwe innovatieve toepassingen.

Sam van Gurp en Esther Jongsma, VANTOT
Experimenteren als sleutel tot innovatie. Zij zijn ervan overtuigd dat innovatie vaak voortkomt uit een speelse houding en het omarmen van toeval als onderdeel van het creatieve proces.

Leon Marie Dekker, Factory Matches
Designers in gesprek brengen met innovatieve bedrijven. Doel is om samenwerking te laten ontstaan op de werkvloer.

Dit Stecker-Café ‘CREATIEVE OPLOSSINGEN IN PRODUCT, PROCES & SOCIAL DESIGN’ vindt plaats op woensdag 3 november van 16.00 tot 18.00 uur in Innovatiecentrum De Steck in Doetinchem.
Deelname is gratis, aanmelden via de website van De Steck is verplicht.