|

Uitnodiging: Ondertekening Convenant Huisvesting Arbeidsmigranten, 4 juli

Gemeenten en bedrijfsleven in de Achterhoek zetten samen een belangrijke stap in het verbeteren en borgen van de leefomstandigheden en huisvesting van arbeidsmigranten in onze regio. Donderdagmiddag 4 juli wordt gezamenlijk de handtekening gezet van 12:30-13:30 uur, een kort bestuurlijk woord gehouden en een presentatie gegeven door Stichting Normering Flexwonen (SNF). Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, meld graag aan via onderstaande button.

Wat
Het convenant, opgesteld in opdracht van  de Thematafel Wonen & Vastgoed, heeft als doel om gezamenlijke afspraken te maken en consistent beleid te voeren om de kwaliteit van huisvesting te waarborgen. Kortom; de regio legt de rode loper uit voor deze groep nieuwe Achterhoekers, die onmisbaar zijn voor onze economie en net als ieder ander goede huisvesting en dito toekomst verdienen. Lees hier meer informatie over de aanzet tot dit convenant: Goede huisvesting arbeidsmigranten maakt Achterhoek aantrekkelijk – 8RHK ambassadeurs

Waar
De ondertekening is van 12:30-13:30 uur in de kas van Binx Smartility op bedrijventerrein de Laarberg. Adres: Bolwerk 2 in Groenlo.

Welkom
Samen met de leden van de thematafel Wonen & Vastgoed markeren we graag dit moment; van harte welkom om aan te sluiten. Er is plek voor circa 25 extra aanwezigen (thematafelleden hoeven zich niet aan te melden) dus reserveer graag op tijd via onderstaande button. Let op: er is geen lunch inbegrepen, koffie en thee staan uiteraard klaar!