|

Webinar: Hoe organiseer je (duurzame) mobiliteit?

Is je mobiliteitsbeleid nog van deze tijd? Er is veel veranderd voor werkgevers en werknemers. Zo zijn er nieuwe fiscale regels voor de reiskostenvergoeding en fietslease, vraagt de klimaatwetgeving een verantwoording van onze CO2 uitstoot en bestaat er bij (toekomstige) medewerkers een toenemende behoefte aan flexibel werken en reizen. Ook zien we dat het steeds drukker wordt op de A12 en de omringende wegen. Als we de bedrijven in de regio duurzaam en gezond bereikbaar willen houden, nu en in de toekomst, dan moet er wat gebeuren. Volg dit gratis webinar over trends, fiscale ontwikkelingen en inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt op:

Dinsdag 22 februari 15:00-16:30 uur, via teams (voor bedrijven in de Achterhoek) of

Donderdag 24 februari 15:00-16:30 uur, via teams (voor bedrijven in De Liemers en Arnhem).

In de webinars geven mobiliteitsexperts je inzicht in een aantal belangrijke trends en praktische handvatten om met deze ontwikkelingen aan de slag te gaan. Zij doen dat aan de hand van voorbeelden van werkgevers uit de regio. We gaan dieper in op de volgende ontwikkelingen:

  1. Mobiliteit wordt duurzamer en flexibeler. De hybride werkende medewerker zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van vergoedingen, abonnementen en fiscale verantwoording. De fiscale spelregels over de vaste reiskostenvergoeding zijn veranderd per 1 januari 2022. We nemen je mee in trends, mogelijkheden en regelgeving.
  2. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om fiscaal-vriendelijk fietsgebruik te stimuleren. Of een leasefiets, fietsplan of bijvoorbeeld een renteloze lening voor jou als werkgever interessant is, hangt van je eigen situatie af.
  3. Binnen je regio zijn veel werkgevers met ervaringen op het gebied van mobiliteit. We delen enkele inspirerende voorbeelden. Hoe hebben deze bedrijven hun footprint verkleind? Hoe zorgden zij dat medewerkers vitaler werden met fietsstimulering? Hoe gingen ze om met het invoeren van hybride werken? En wat pasten zij aan in hun vergoedingen om te voldoen aan wet- en regelgeving?

Tevens helpen onze Mobiliteitsmakelaars je graag op weg met alle vragen die je hebt.

Aanmelden

Deelnemen? Meld je hier aan. Wij sturen je dan een uitnodiging.

A12 Slim Reizen (De Liemers en Arnhem) en het platform Gaon (Achterhoek)

Dit webinar is een initiatief van A12 Slim Reizen en het platform Goan. In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens.

Het platform Gaon biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in de Achterhoek kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.