Webinar voorkomen en verminderen van financiële problemen bij bedrijven

Op dinsdag 22 juni van 13.00-13.45 uur vindt het webinar Naoberkrediet 2.0 plaats. Het is een gratis webinar met mogelijkheid tot anonieme deelname en vragen stellen. De presentatie en het tafelgesprek worden opgenomen en zijn later terug te kijken op deze site.
Verschillende gastsprekers vertellen hier over het voorkomen en verminderen van financiële problemen:

Luuk Domhof – eigenaar van De Timp en ‘Loat ow niet kisten’; vertelt hoe hij de financiële problemen vanwege corona zag aankomen en hierop anticipeerde
Hans Goorhuis – projectleider van Naoberkrediet 2.0; vertelt hoe hij afgelopen maanden al ruim 25 ondernemers heeft geholpen met financiële adviezen en een link naar financiering
Jan-Paul Kiefmann – voorzitter van het bestuur van Naoberkrediet; gespreksleider van het webinar
Frans Miggelbrink – presentator, dagvoorzitter en ceremoniemeester; hij sluit af met een treffende en aansprekende samenvatting van het webinar.

Meld je nu aan!

Juist nú kansen voor groei zien?
Heeft de coronacrisis een grote impact op je bedrijfsvoering? Zie je kansen voor groei? Heb je financieel advies en ondersteuning nodig om deze crisisperiode te overleven? Naoberkrediet 2.0 helpt jou als Achterhoekse ondernemer graag met financieel advies en coaching, non-profit! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis verkennend gesprek met Hans Goorhuis via 06-22930809. Of mail naar info@naoberkrediet.nl.

Het kan lastig zijn voor ondernemers de juiste weg te vinden in het financieringslandschap, dat continu in beweging is. Naoberkrediet 2.0 werkt met ervaren experts uit de Achterhoek die niet alleen jouw taal spreken, maar ook de wegen naar financiers op hun duimpje kennen. Aan het roer staat Hans Goorhuis, een ervaren Achterhoekse ondernemer met een groot netwerk in de financiële wereld.