| |

10-weekse wandeluitdaging met Ommetje app

Doe mee met de tienweekse wandeluitdaging! Start is op 23 september 2022 in de Nationale Sportweek. De uitdaging is om elke dag 20 minuten een ‘ommetje’ te maken. Veel mensen kennen de Ommetje-app al, maar er is nu een nieuwe, Achterhoekse variant! Na de zomervakantie barst de stappenstrijd los tussen Achterhoekse bedrijven/medewerkers in de Ommetje app.

 Je loopt in teams tegen elkaar, dus bedrijf tegen bedrijf. Kan jullie bedrijf ook een team van minimaal drie personen samenstellen dat gemiddeld vijf ‘ommetjes’ per week loopt? Warm je collega’s nu alvast op, zodat wanneer ze uitgerust terugkomen van vakantie iedereen mee gaat doen aan deze leuke challenge. Noteer 23 september alvast en ga de uitdaging aan! 

 Een dagelijkse wandeling draagt bij aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je niet alleen fitter en gezonder, je verkleint ook nog eens de kans op ziekten. Vergeet niet dat meer bewegen ook stress vermindert, je hart gezond houdt, je slaap bevordert én je simpelweg veel meer energie geeft. Daarbij is het ook gewoon leuk om samen met je collega’s de competitie met andere bedrijven aan te gaan! Je maakt als team kans op mooie prijzen. Practice what you preach! Eigenlijk zou iedere organisatie die een plekje aan een thematafel heeft toch mee moeten doen!?

Doe jij met je bedrijf/ organisatie ook mee? Het is een mooie eerste stap om binnen jouw organisatie op een laagdrempelige manier en geheel kosteloos aan de slag te gaan met vitaliteit. Ook de thematafel Gezondste Regio onderschrijft het belang van gezonde en vitale medewerkers.
Schrijf je bedrijf/ organisatie in
Bij je inschrijving ontvang je een speciale code om je voor het Achterhoekse Fit Veur Altied-Ommetje als organisatie aan te melden.  
Meer informatie 

Fit Veur Altied is een initiatief van Achterhoek in Beweging, Graafschap College, Graafschap Verbindt en Open Club de Nevelhorst. In opdracht van de thematafels Gezondste Regio en Onderwijs en Arbeidsmarkt maken we werk van een zo fit en vitaal mogelijke Achterhoekse beroepsbevolking. Wil je hier meer over weten? Kijk op www.fitveuraltied.nl of neem rechtstreeks contact op. We gaan graag in gesprek om te kijken op welke manier het thema vitaliteit binnen jouw bedrijf/ organisatie bespreekbaar kan worden gemaakt. Inmiddels hebben zich al veel partners aan Fit Veur ALtied verbonden, zodat er altijd maatwerk geboden kan worden.

In september starten we met het nieuwe Werkfitter-programma | Fit Veur Altied en de BSA Cursus | Fit Veur Altied tot Beweeg- en SportAanjager. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!