Achterhoeks Ondernemers Festival 9 oktober

‘Laat je Zien’ op De Vijverberg in Doetinchem. Op vrijdag 9 oktober organiseert platform LACH samen met studenten van het Graafschap College de tweede editie van het Achterhoeks Ondernemers Festival. Het centrale thema is ‘Het Nieuwe Ondernemen’ met als subthema ‘Laat je Zien’. Het is een dag om de Achterhoek met al haar kennis en kunde te laten zien. Ondernemers zijn van harte welkom van 10.30 tot 19.00 uur in stadion De Vijverberg in Doetinchem.

“Het nieuwe ondernemen speelt in deze tijd een grote rol en heeft het afgelopen jaar bij veel ondernemers een flinke push in populariteit gekregen. Creativiteit en innovatie zijn hiervoor heel belangrijk” aldus Kitty Tenten, de initiator van deze dag. Het vinden en verbinden van ondernemers zal ook dit jaar op een bijzondere en inspirerende wijze plaatsvinden.

Mooi, veelzijdig programma
Tijdens het Achterhoeks Ondernemers Festival is er veel te beleven. Zo zijn er korte, krachtige en boeiende kennissessies, 100% powerpointfree, waaronder: LEAN organiseren, social media, het succesvol inzetten van crowdfunding, op een slimme manier je product vermarkten, leren pitchen, OerendSmart Industries, en meer. Daarnaast is er ook op het marktplein van alles te beleven: mooie innovaties, een 3D printplein, de Innovatiehubs, de netwerkveiling die vraag & aanbod bij elkaar brengt, verkiezing ‘Jong Achterhoeks Ondernemer 2015’, in gesprek met studenten over de toekomst van de Achterhoek, inspirerende ondernemersverhalen en nog veel meer.

Echt Achterhoek!
De dag wordt afgesloten met een Festivalborrel onder begeleiding van de eerste Achterhoekse Ondernemers Band. De organisatie gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan het einde van de dag met een tevreden gevoel terugkijken op dit Ondernemers Festival. Het is écht leerzaam, écht samen, écht doe-maar-gewoon, écht d’ran … dus Echt Achterhoek!

Toegang
De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 25 euro en aan de kassa op 9 oktober 35 euro. Voor meer informatie over het Achterhoeks Ondernemers Festival kunt u kijken op www.ondernemersfestival.nl of contact opnemen met Kitty Tenten, Platform LACH, telefoon: (06) 526 516 33.