MKB Deal Achterhoek ondernemers
|

Financieringsavond voor mkb Achterhoek 5 juli

Tijdens het traject MKB-Deal Achterhoek bleek dat veel mkb’ers worstelen met financieringsvraagstukken of daar op zijn minst vragen over hebben. Dat varieert van investeringen, voorraadfinanciering, zaken rondom de verkoop van het bedrijf, overnames, etc. Er zijn veel verschillende financieringsmogelijkheden en niet alle mkb-bedrijven zijn daar (voldoende) van op de hoogte. Mogelijk een gemiste kans!

Financiering in alle varianten
Daarom organiseren we voor alle (potentiële) deelnemers aan de MKB-Deal Achterhoek een bijeenkomst over financiering op dinsdag 5 juli 2022 van 18 tot ca. 21.00 uur. Locatie: is het DRU Industriepark, Hutteweg 24 in Ulft. We zorgen voor koffie, thee, frisdrank, een lichte maaltijd en een afsluitend drankje.

Het programma
Tijdens deze avond geven we zo veel mogelijk informatie over de financieringsmogelijkheden, specifiek voor de Achterhoek.

18.00 – 18.30 uur: Inloop
18.30 – 18.35 uur: Opening en toelichting programma door dagvoorzitter Hendrik van der Meulen ( KplusV)
18.35 – 18.50 uur: ‘Het mkb-financieringslandschap’ door Robert Teunissen (stichting MKB Financiering)
18.50 – 19.10 uur: Tweeminutenpitch door enkele financiers zoals Rabobank, Taurus Corporate Finance, NPEX en Waterland Private Equity Investments.
19.15 – 20.15 uur: Een-op-eengesprekken: mkb-ondernemers in gesprek met verschillende financiers over – bij voorkeur vooraf aangedragen – onderwerpen/financieringsvormen
20.15 uur: Afsluiting en borrel, netwerken

Doelen
Het belooft een interactieve, maar ook persoonlijke avond te worden. Na de korte ‘pitches’ van de financiers bieden we je mogelijkheden om kort met ieder van hen van gedachten te wisselen. We regisseren deze ‘speeddatesessies’ uiteraard graag zo specifiek mogelijk. Wil je vooraf aangeven in welk onderwerp/financieringsvorm je het meest geïnteresseerd bent?

  • Verder bieden we je volop gelegenheid om te netwerken met andere deelnemers.
  • Deelname is uiteraard geheel gratis én vrijblijvend.
  • We organiseren deze avond exclusief voor (potentiële) deelnemers van de MKB-Deal Achterhoek.

Aanmelden
Meld je aan via g.regelink@kplusv.nl en geef aan welk onderwerp jouw specifieke interesse heeft. Voor meer informatie kun je bellen met Guus Regelink op 06-83047714.
Ook kun je je langs deze weg nog steeds aanmelden voor de volgende groep van de MKB-Deal Achterhoek. Deze start na de zomer.

Lees hier de ervaringen van andere ondernemers.