| |

Techniekdag Achterhoek bij Rouwmaat en Klein Gunnewiek in Groenlo 13/4

Zaterdag 13 april 2024 is de Techniekdag Achterhoek bij Rouwmaat en Klein Gunnewiek in Groenlo.

“Rouwmaat en Klein Gunnewiek combineren buitenruimte en binnenruimte tot een Techniekdag locatie vol mogelijkheden! Een verrassende infra & automotive achtergrond voor alle technische standhouders en bezoekers uit de regio! Samen organiseren, voor jong en oud, techniek in allerlei vormen en maten: de Techniekdag blijft een fenomeen. Als gastheren zetten we ons hiervoor in, zodat we interesse in techniek aanwakkeren en vasthouden voor de toekomst”, aldus directieleden Dave Rouwmaat en Susanne te Poele.

Voor jong en oud
Op de Techniekdag Achterhoek organiseren verschillende technische bedrijven en onderwijsinstellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Achterhoek is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar ook zeker voor de ouders.

Standhouders kunnen nú aanmelden
Bedrijven en instellingen kunnen zichzelf presenteren én kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek. Begin 2024 is de inschrijving hiervoor geopend. De werkgroep van deze Techniekdag is altijd bereid om mee te denken over een doe-activiteit of de wijze van presenteren. Aanmelden kan via: https://www.techniekdag.nl/aanmelden-als-standhouder/

De Techniekdag Achterhoek wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en 8RHK Ambassadeurs. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.