|

Word jij de nieuwe ontwerper van dé circulaire Achterhoekse tegel?

Twee jaar geleden keken we in onze voorraadkast met relatiegeschenken en dachten we; dat kan creatiever én innovatiever, zoals we in de Achterhoek gewend zijn! Dus lanceerden we in samenwerking met meerdere partijen de enige echte Achterhoekse circulaire tegel. Om onze mooie regio – de samenwerking met of bezoek aan onze mooie regio – te bestempelen met een product uit eigen handen. Dat werd een tegel met Achterhoekse spreuken, gemaakt op BioPanel, 100% biobased & circulair (plaat)materiaal, met ondersteuning van tegelhouders gemaakt door jeugd uit de 3D printer projectgroep (op meerdere plekken in de Achterhoek actief om jongeren te enthousiasmeren voor techniek). De vorige editie bestond uit 3 tegels met Achterhoekse spreuken die door ontwerper Jesse van der Horst (www.jessecreations.nl) zijn verbeeld.

Zoals het gaat met goede voorraad; ook die raakt wel eens op. En dus … zetten we circulariteit ook graag in voor in voor het ontwerpproces. Kortom; word jij de nieuwe, jonge ontwerper van dé circulaire Achterhoekse tegel?

Meld je als ontwerper voor 3 juni

Ben jij een ontwerper uit de Achterhoek en wil jij hét gezicht worden van de nieuwe circulaire Achterhoekse tegel? We geven graag jonge ontwerpers een zetje in naamsbekendheid, maar als je al wat langer meedraait in ontwerpen en onze mooie regio; dan ook van harte welkom om mee te doen. Meld je voor 3 juni via communicatie@8rhk.nl en voeg graag voorbeelden bij van eerdere ontwerpen en een grove ideeënschets voor de volgende drie spreuken:

  • Attamottamotta
    Weg te geven onder het mom van: Als het echt moet dan moet het maar, of te wel: uitstralen dat we in de Achterhoek eigenwijs zijn, anders denken, op innovatie gericht zijn.
  • Weerkom’n a’j meer tied heb
    De Achterhoek is te mooi en inspirerend voor een bliksembezoek.
  • Hol de bene d’r onder en de gang d’r in
    Ga door en houd moed; voor een betere Achterhoek, uiteraard!

Wat jij ervoor terugkrijgt

De vorige tegels zijn door ons overhandigd aan allerlei bezoekers van onze organisatie of regio. Van ondernemers en organisaties tot bestuurders van overheden en Tweede Kamerleden. En zijn beland in de webshop van biopanel, zodat ook anderen ze kunnen kopen of cadeau geven. Je krijg,t naast de eer, dus een hoop naamsbekendheid (je naam wordt vermeld op een flyer die we bij de tegels uitgeven). Daarnaast stellen we graag een geldbedrag van 500,- euro beschikbaar voor jouw werkproces. Het doel is om het ontwerp van de drie tegels 10 juni af te hebben. Ons team communicatie stelt zich graag op als sparringpartner in het ontwerpproces. Mocht je minder gevoel hebben bij één van de drie spreuken, we hebben er altijd nog wel eentje in de pot zitten ;-).